Att youtuba som takläggare

Youtube har blivit en global sida och det finns nog inte många som vet vad Youtube är. Att använda sig av Youtube kan vara det allra bästa och billigaste sättet för dig som takläggare att marknadsföra dig på om du lyckas! Det är populärt att vara en så kallad influenser idag och det många företag har verkligen börjat synas när dom har varit kreativa med Youtube.

Hur kan man använda sig av Youtube som takläggare?
När du som takläggare ska börja använda dig av Youtube som en del av marknadsföringen för din firma så är det viktigt att du sätter dig ner och skriver ner vad du vill ha ut av det och varför du gör det. Det måste vara en röd tråd i filmerna som du som takläggare ska lägga upp med din firma.

Instruktionsvideos
Att till exempel ha videos som handlar om hur man går till väga med olika saker som takläggare. Att filma sig själv när man utför uppgifter samtidigt som man förklarar hur man ska göra kommer att lägga fram dig som takläggare som ett proffs. Även fast videon är en instruktions video på hur man gör det själv så blir ofta effekten att folk väljer att anlita dig istället för att du har byggt upp en tillit.
takläggare stockholm

Dessa videos sitter du några timmar i månaden med och försöker dela på olika sidor för att få fler och fler tittare. Har du bra videos så kommer du som takläggare att spridas väldigt fort!

Humorserie
Du kan också välja att spela in dig som takläggare när du gör roliga klipp ungefär som Ica reklamerna eller de andra reklamerna på TV där man får följa ett gäng karaktärer som en serie. Detta uppskattas av många och humor är något där man rör många människor på ett positivt plan, detta kommer att få dig som takläggare att associeras med något positivt.

Dock är humor lite svårt så en varningens till dig som funderar på denna vägen. I fall det är så att du inte är en speciellt rolig takläggare så kan det få din firma att istället bli opopulär och ratad. Dock så kan du få chansen att vara väldigt kreativ och samtidigt kanske leva ut en skådespelardröm samtidigt?

Använda sig av etablerade influensers
Om man som takläggare inte känner sig särskilt bra på att instruera eller vara rolig så kan man ju betala andra influensers som redan är etablerade och har en stor publik. Detta är dock till skillnad från de ovan nämnda valen något som kostar och beroende på vem man väljer som ska marknadsföra dig som takläggare så kostar det olika mycket.